CEASE therapie (homeopathische DETOXIFICATIE)  is een methode die gericht is op het wegnemen van alle mogelijke externe, toxische belastende factoren, die in onze moderne tijd bijdragen aan de enorme toename van moderne ziekten en gedragsstoornissen bij velen kinderen en volwassenen.

Dr. Tinus Smits heeft deze therapie ontwikkeld na jarenlange behandeling en observatie van kinderen binnen het autistisch spectrum, en……… met geweldige resultaten!!

Systematische ontstoring

CEASE therapie is gebaseerd op systematische ontstoring van verschillende oorzaken, die onder andere verband houden met de ontwikkeling van een autistische of aanverwante stoornis bij veel kinderen (denk ook aan ADHD, PDD-NOS, ADD, etc.)  Dr. Smits heeft ondervonden dat Autisme eigenlijk een stapelingsziekte is. Hij heeft dit kunnen bewijzen uit eigen ervaring. Kinderen uit het autistische spectrum verbeterden aanzienlijk en een percentage van zijn 300 patienten behaalden zelfs totale genezing na zijn ontstorings -kuren! Er spelen dus meerdere oorzaken een rol !

Naast de behandeling van Autisme, waaruit Tinus zijn methode ontwikkeld heeft is deze methode ook zeer geschikt voor iedereen die in gezondheidstoestand achteruit is gegaan door externe belastingen vanuit onze moderne wereld van vandaag. Deze belastingen kunnen ervoor zorgen dat bepaalde natuurlijke genezingsprocessen, die met homeopathie in gang worden gezet geblokkeerd worden en homeopathische behandelingen
langer nodig zijn of niet dat resultaat behalen wat van ze verwacht wordt. Cease therapie is dus een welkome aanvulling op de homeopathische behandeling.

Behandeling

Met uw CEASE therapeut stelt u samen een behandelplan op, welke oorzaken er voor ontstoringkuren in aanmerking komen. Dit wordt bepaald aan de hand van een checklist van de perioden voor, tijdens en na de geboorte van het betreffende kind of volwassene. Uit het verhaal van de levensloop  worden alle mogelijke oorzakelijke factoren gehaald, die verslechtering in de gezondheidstoestand van de desbetreffende teweeg hebben gebracht op lichamelijk of emotioneel niveau. Deze komen in aanmerking voor ontstoring. Bijvoorbeeld: toxische stoffen uit medicijnen, vaccinaties, voeding, milieu, industrie etc..

Met Isotherapie, een vorm van homeopathie, die deze toxische stoffen als homeopathisch medicijn gebruikt, wordt als het ware de verstorende werking uitgewist. Naast deze ontstoringskuren wordt er ondersteunend gewerkt met orthomoleculaire middelen en eventuele homeopathische constitutionele middelen. Wilt u meer weten over deze CEASE methode of  wilt u een vrijblijvende  afspraak maken, neemt u dan contact met mij op. In 2009 ben ik opgeleid tot erkend CEASE- therapeut .

Meer informatie

Voor meer informatie over CEASE therapie, zie ook:

www.cease-therapie.nl

cease-t-juweel-uit-de-erfenis

Dr Tinus Smits heeft een boek geschreven over deze therapie, wat absoluut aan te raden is voor een ieder die interesse heeft in zijn methode. Nu in het engels en nederlands verkrijgbaar bij uigeverij Emryss.  www.merlijnboekhandel.nl/book/7820/1/autisme;_de_wanhoop_voorbij_-_CEASE_Therapie/

‘Autisme, de wanhoop voorbij, ISBN: 9789076189376

‘Autism, beyond despair’, ISBN: 9789076189284

Download de folder in PDF formaat: folder Cease therapie