Als praktijk voor Klassieke Homeopathie en transformationele coaching in Wassenaar heb ik als doel gesteld mensen met behulp van de verschillende methoden, die ik binnen mijn praktijk hanteer, op een natuurlijke manier te helpen beter worden op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vanuit eigen (genees)kracht.
Met behulp van klassieke homeopathie werk ik ook met homeopathische ontgiftingskuren, wanneer genezingsprocessen stagneren. Vaak is hier dan sprake van blokkades, welke eerst opgeruimd dienen te worden, zodat de natuurlijke geneeskracht van de persoon weer in gang wordt gezet.
In wezen ben ik bezig de natuurlijke geneeskracht, waarover ieder mens beschikt weer te activeren en vrij te maken, zodat deze zijn werk verder kan doen. Je versterkt als het ware de persoon zelf door het zelf genezend vermogen van deze mens te stimuleren.
Dit is het prachtige van homeopathie. Het zal niet klachten onderdrukken en het niet verder belasten met lichaamsvreemde toxische stoffen. Het laat de natuur zijn werk doen !!

Naast deze ondersteuning vind ik het ook belangrijk dat de persoon op bewustzijnsniveau tot nieuw inzicht komt en leert wat voor hem of haar een betere en gezondere manier van leven zou kunnen inhouden door bewust nieuwe ontwikkelingsstappen te maken.
Ik help mensen inzicht te leren krijgen in eigen levensloop, familiebiografie en de patronen, thema’s die hierin een rode draad vormen. Vaak zijn mensen zich nog niet genoeg bewust dat een groot deel van hun leven beïnvloed wordt door deze patronen, familie- en geloofsovertuigingen, die ze vanuit de familielijn hebben overgenomen, vanuit hun jeugd, soms bewust, maar heel vaak ook onbewust. Soms hebben mensen zich zo geïdentificeerd met een bepaalde deelpersoonlijkheid in zichzelf, die ‘gewaardeerd’ werd, dat ze zichzelf als het ware maar voor een deel laten zien.
Deze scheefgroei veroorzaakt vaak de problemen, want het streven naar heelheid om een compleet mens te kunnen zijn, is van ultiem belang voor ieder mens. Het kindertolken, waar ik binnen mijn praktijk ook mee werk, helpt met behulp van je kinderen, deze nog onderontwikkelde stukken van jezelf bewust te maken. Kinderen spiegelen uit liefde, omdat zij net als wij, de ouders, dit willen voor onze kinderen. Een compleet mens zijn, gelukkig en heel. Onszelf weer ‘ont-dekken’, zijn wie we eigenlijk zijn.

transformationele coaching gaat nog een stap verder en heeft als doel dat je steeds meer verbinding leert maken met wie je authentiek bent en daar naar te durft te gaan leven. Je leert zelf sturing te geven aan je eigen leven, die jij zelf  leert vorm te geven op de manier, die jij diep in je hart wenst i.p.v dat de omstandigheden jouw leven bepalen. Deze vorm van coaching leert je ontdekken wat je eigenlijk het liefst zouden willen doen in jouw leven, wat jouw verlangens en dromen zijn, jouw levensdoel, waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Je leert steeds meer doelgericht hier naartoe te bewegen.

Ik werk met een prachtig 12-weeks transformatief coachingsprogramma ‘the dreambuilder’, ontwikkeld door mijn mentor Mary Morrissey, oprichtster van het Life mastery Institute in Los Angeles, waar ik getraind en gecertificeerd ben als transformatief lifecoach. Dit programma is een getest en werkzaam bewezen programma en heeft al velen geholpen hun wensen en dromen helder te krijgen en daar naar toe te gaan leven, met hele mooie resultaten als gevolg daarvan.

de kracht van dit programma is dat je stap voor stap werkt aan jouw transformatieproces, ondersteund door universele wetmatigheden, die je kunt gaan aanwenden en inzetten voor jouw eigen leven. Ook leer je manieren kennen om door angsten, twijfels en zorgen heen te komen en positief te blijven en te blijven vertrouwen in jouw droom en jouw koers, ook al bestaat er nog een gap tussen waar je bent en waar je wilt zijn. het programma leert je hoe je verder kunt bouwen en door kunt gaan zonder jouw droom te hoeven opgeven.