Praktijk voor homeopathie BCZ® , Biografische en Transformationele Lifecoaching®

Nieuws

Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland

Posted by on dec 21, 2016 in nieuws, slider, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland

Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland

De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland zet zich in voor een optimale toegankelijkheid van homeopathie in Nederland.  Daarom overleggen we met politiek en verzekeraars over de regelgeving en de vergoeding rondom homeopathie. Zo hebben we onder andere een petitie lopen in verband met de regelgeving rondom de zelfzorgmiddelen.

Ook hebben we sinds kort samen met Avero Achmea, Ekoplaza en Flexis Benefits een eigen zorgverzekering ontwikkeld met een goede dekking op homeopathie en andere natuurlijke geneeswijzen.

De Gezond Leven Verzekering

De zorg wordt in Nederland steeds duurder. Het verlagen van de zorgkosten begint bij een gezonde levensstijl. Steeds meer mensen nemen al verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid. Deze trend zal zich alleen maar verder ontwikkelen. Daarom heeft de Vereniging Homeopathie in samenwerking met EkoPlaza een zorgverzekering gelanceerd die een gezonde levensstijl beloont: de Gezond Leven Verzekering.De eerste verzekering die erkent dat preventieve gezondheidszorg de zorgkosten verlaagt.

Andere verzekeraars snijden in vergoedingen. De Gezond Leven Verzekering geeft juist uitgebreidere dekking op voedingsconsults en alternatieve geneeswijzen en -middelen.
Kijk voor meer informatie op

Gezond Leven Verzekering

ervaringsfilmpjes over homeopathie

Posted by on okt 20, 2016 in nieuws, slider, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor ervaringsfilmpjes over homeopathie

ervaringsfilmpjes over homeopathie

Luister eens naar verschillende patiëntenverhalen over hun ervaring met homeopathie

 

https://www.youtube.com/channel/UC-_F-7NCXnQuTn8B4wH2Kmg

 

 

INZICHT IN DE WERKING VAN DE HOMEOPATHIE (PRACHTIG FILMPJE)

Posted by on nov 5, 2014 in nieuws, slider, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor INZICHT IN DE WERKING VAN DE HOMEOPATHIE (PRACHTIG FILMPJE)

INZICHT IN DE WERKING VAN DE HOMEOPATHIE (PRACHTIG FILMPJE)

Een goede samenvatting en uitleg over de werking van de homeopathie en het bewijs ervan (aan te raden !)

 

 

IKKIESNATUURLIJK

Posted by on mei 14, 2014 in nieuws, slider, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor IKKIESNATUURLIJK

IKKIESNATUURLIJK

Ikkiesnatuurlijk.nl biedt (online) activiteiten gericht op natuurlijke, veilige, duurzame, groene, milieuvriendelijke,  spaarzame en eerlijke  producten en of diensten. Voor de informatie op deze website maken we gebruik van de kennis en ervaring van de hiervoor speciaal opgeleide deskundigen in de meest brede zin van het woord.  Met deze website willen we voorzien in de informatiebehoefte van de Nederlander in de hoop en verwachting hiermee een bijdrage te leveren aan de kostenbesparende en gezonde ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de gezondheid van mens, dier en milieu.

LEZING 18 APRIL BIBLIOTHEEK WASSENAAR: KINDEREN NATUURLIJK GENEZEN MET HOMEOPATHIE

Posted by on mrt 12, 2013 in nieuws, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor LEZING 18 APRIL BIBLIOTHEEK WASSENAAR: KINDEREN NATUURLIJK GENEZEN MET HOMEOPATHIE

LEZING 18 APRIL BIBLIOTHEEK WASSENAAR: KINDEREN NATUURLIJK GENEZEN MET HOMEOPATHIE

KINDEREN NATUURLIJK GENEZEN MET HOMEOPATHIE

E-mailadres
Donderdag 18 april – Lezing
door Janneke Hellendoorn

bibliotheek wassenaarIk zal deze avond ingaan op de vele mogelijkheden die de homeopathie biedt voor kinderen bij acute en chronische lichamelijke klachten, maar ook bij mentale en emotionele problemen, zoals angsten, boosheid, concentratie- en aandachtsproblematiek. Kinderen nemen een grote plaats in binnen de homeopathische praktijk. Ze reageren vaak snel en goed op de middelen, omdat klachten vaak minder diep en minder langdurig aanwezig zijn. Hun ziektegeschiedenis is veel korter dan volwassenen en zijn daarom ook sneller weer gezond en in balans.

Datum:  Donderdag 18 april
Aanvang:  20.00 uur
Locatie:  Bibliotheek Wassenaar
Entree  € 6,00
Biebpas  € 5,00
 Aanmelden via de website van de bibliotheek Wassenaar http://www.obvw.nl/actueel/activiteiten/activiteiten-wassenaar

 

Stichting comite voor de rechten van de mens over adhd in nederland

Posted by on nov 29, 2012 in nieuws, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Stichting comite voor de rechten van de mens over adhd in nederland

Kinderen verdienen beter, een oproep voor een gezonde aanpak van de ADHD-epedemie.
Zo begint dit rapport; Een eerlijk en goed verslag over de realiteit en aanpak van dit steeds toenemende probleem onder kinderen, LEES HET HIER:

ADHD in Nederland NCRM

LEZING EN OPEN HUIS 10 APRIL 2012 !

Posted by on mrt 20, 2012 in nieuws | Reacties uitgeschakeld voor LEZING EN OPEN HUIS 10 APRIL 2012 !

 

 

lezing

 

In het kader van de jaarlijkse week van de homeopathie geef ik op  10 april een lezing over verminderde vruchtbaarheid en wat de homeopathie daarin kan betekenen voor mensen met een kinderwens.

Deze lezing zal plaatsvinden om 20.00 uur in het Van Heeckerenhuis, afdeling Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A  in Wassenaar. De deuren gaan om 19.30 uur open. Toegang is gratis  inclusief koffie, thee . Graag opgeven via info@genezenvanuiteigenkracht.nl

 

 

open huis

 

Tevens zal  op 10 april vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur mijn praktijk geopend zijn. Mocht u vragen hebben of kennis willen maken met de homeopathie, dan kunt u gerust binnenlopen.

U bent van harte welkom !!

 

De landelijke week van de homeopathie wordt georganiseerd door: Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten NVKH, www.nvkh.nl; Artsenvereniging voor homeopathie VHAN (AVIG)De lan, www.vhan.nl ;  Nederlandse Werkgroep Praktizijns  (NWP),  www.nwp-natuurgeneeskunde.nl en de Stichting Hahnemann Homeopathie (SHH)  www.klassiekehomeopathie.nl .

WEEK VAN DE HOMEOPATHIE kinderwens

ADHD, EEN FENOMEEN, GEEN ZIEKTE. Pas op met medicatie.

Posted by on nov 24, 2011 in nieuws, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor ADHD, EEN FENOMEEN, GEEN ZIEKTE. Pas op met medicatie.

Wees je bewust  over de risico’s van ADHD medicatie, maar ook van anti-depressiva en anti-psychotica.

Op:  www.adhd-medicatie.nl  lees je er meer over.

DE RISICO’S VAN VACCINS

Posted by on nov 24, 2011 in nieuws, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor DE RISICO’S VAN VACCINS

Veel informatie over vaccins en de schadelijke werking ervan voor onze gezondheid en die van onze kinderen.

Lees en bekijk het op:

www.earth-matters.nl/20/3677/vaccinaties/gevaren-in-ons-voedsel-vaccins

 

Prachtige filmdocumentaire over homeopathie in de wereld

Posted by on okt 14, 2011 in nieuws | 0 comments

Een preview uit de film, die recent is gemaakt over de effectiviteit van homeopathie wereldwijd.

Hier een preview van de film:

www.wholehealthnow.com/world/making-a-difference.html

te bestellen bij:

www.wholehealthnow.com