In mijn werk als transformationeel lifecoach werk ik met een waardevol, bewezen en getest programma wat speciaal ontwikkeld is door Mary Morrissey, oprichtster van het Life Mastery Institute in Los Angeles. Dit is het meest toonaangevende instituut op het gebied van Transformationele life coaching en trekt coaches over de hele wereld aan om deze vorm van life coaching te leren en te praktiseren. Zo ook ik heb deze stap gemaakt en ben afgereisd naar Amerika, waar ik ben getraind en opgeleid tot transformationeel lifecoach.

Ik werk met een prachtig 12-weeks programma wat gaat over het weer leren ontdekken en vinden van jouw dromen, talenten en levensgeluk, congruent  aan jouw kernwaarden en levensvisie.  et vinden van jouw innerlijke kracht en intuïtieve vermogen en daar weer verbinding mee maken. Het gaat over het aanwenden van deze kracht en het leren meester worden over je eigen gedachten en stuurman worden van je eigen leven en je eigen koers leren varen.
En het gaat over een Life Coach, die onvoorwaardelijk in jouw potentie, kracht en dromen gelooft en weet dat jij veel groter bent dan jouw levenscondities en -omstandigheden. Het is mijn passie zoveel mogelijk mensen via dit Dream Builder programma te coachen naar een leven waar ze echt diep van houden.


                                                                 www.lifetransformations.eu

                                                       De 10 stappen van de ‘dreambuilder’